Club-assistent is door de KNGU geselecteerd als nieuwe partner voor de ledenadministratie en overige verenigingsoplossingen zoals website, app en narrowcasting.
 
Club-assistent biedt turnclubs het meest complete verenigingspakket. Eén online systeem met mogelijkheden als een nieuwe website op eigen domein, een koppeling met de KNGU, het innen van de contributie, het versturen van nieuwsbrieven en leden die zelf kunnen inschrijven voor activiteiten.
 
Daarnaast heeft Club-assistent de exclusieve rechten om het concept Kleuren Turnen toe te passen in het Sport volg Systeem. Dat houdt in dat aangesloten turnclubs bij Club-assistent het Kleuren Turnen digitaal kunnen inzetten om een heldere lesstructuur te waarborgen. Voor de ouders betekent dit dat ze de voortgang in de app kunnen volgen en de trainer kan de voortgang eenvoudig registreren op de teampagina.
 
Op naar een mooie samenwerking, waarbij de missie van Club-assistent de visie van het Kleuren Turnen (digitaal) versterkt!
Meer informatie over Club-assistent vind je via www.club-assistent.nl
Tot 1 juni geldt er een introductieprijs voor het Kleuren Turnen en de mogelijkheden binnen Club-assistent.
Zijn jullie nog geen Kleuren Turn-club, maar willen jullie wel graag beginnen?
Op de aanschaf van het Kleuren Turnen geldt € 100 korting en via Club-assistent geldt voor deze aanvullende mogelijkheden nu de introductieprijs van € 125 per jaar.