Club-assistent is door de KNGU geselecteerd en erkend als partner voor de ledenadministratie en overige verenigingsoplossingen zoals website, app en narrowcasting. De app wordt clubeigen ingericht en getoond. Dat betekent dat op de telefoon of tablet het eigen clublogo zichtbaar is en dit voor extra binding en clubgevoel met de leden zorgt. 
 
Club-assistent biedt turnclubs het meest complete verenigingspakket. Eén online systeem met mogelijkheden als een nieuwe website op eigen domein, een koppeling met de KNGU, het innen van de contributie, het versturen van nieuwsbrieven en leden die zelf kunnen inschrijven voor activiteiten en wedstrijden.
 
Daarnaast heeft Club-assistent de exclusieve rechten om het concept Kleuren Turnen te ondersteunen en toe te passen. Dat houdt in dat aangesloten turnclubs bij Club-assistent het Kleuren Turnen digitaal kunnen inzetten om een heldere lesstructuur te waarborgen, doelen te raadplegen, voortgang te registreren, Diploma Turnen te organiseren en te scrollen door 1.500 filmpjes in de mediabibliotheek, als voorbereiding voor de lessen. Naast mogelijkheden en ondersteunende oplossingen voor club en coaches, betekent het ook voor ouders dat zij de mogelijkheid kunnen krijgen om de voortgang in te zien via de app. De mediabibliotheek wordt jaarlijks geupdate meer weer nieuwe lesideeen en vormpjes, voor een gevarieerd, leuk en leerzaam lesaanbod. In het algemeen, maar ook als aansluiting om de Kleuren Turnen methodische leerlijn. 
 
Wij zijn dankbaar voor deze samenwerking en enorm enthousiast over deze digitale mogelijkheden!
De missie van Club-assistent versterkt de visie van het Kleuren Turnen.

Meer informatie over Club-assistent en de digitale Kleuren Turn-mogelijkheden vind je via www.club-assistent.nl

Of wellicht ben je al specifieker op zoek, bekijk dan deze pagina’s over Website | App | Narrowcasting | Kleuren Turnen digitaal

Of ben je geïnteresseerd in een vrijblijvende webinar?

Bekijk dan deze agenda of er binnenkort een moment wordt aangeboden of informeer naar het programma.