Wilt u het Kleuren Turnen invoeren binnen uw vereniging?

Informeer vrijblijvend naar de informatiebrochure

HET TOOLS PAKKET:

Alle documenten worden digitaal, met eigen clublogo, aangeleverd.

Voor de leden:

 • Diploma’s voor de Diploma Turndagen. Zij tonen de gestelde Lesdoelen, gekoppeld aan het Beweegniveau. De turn(st)ers worden op een positieve en inzichtelijke wijze beoordeeld.
 • Doelenboekjes om in de trainingen aan de slag te gaan met de Lesdoelen. Inclusief stapjes makkelijker & stapjes moeilijker.

Voor het trainersteam & de club:

 • Een Implementatiehandeling met een stappenplan om zo efficiënt mogelijk het Kleuren Turnen te kunnen vertalen naar de praktijk.
 • Een  Lesstructuur voor de club, gebaseerd op Beweegniveaus, waarbinnen alle leden zich zo optimaal mogelijk kunnen ontwikkelen.
 • Het Beweegniveau-document, met alle lesdoelen en begeleidende video’s, aandachtspunten, tips & tricks. Dit document biedt handvatten om in de trainingen gericht aan de slag te kunnen, circuitjes op te bouwen en zo efficiënt mogelijk te werken
 • Het Turn(st)er Volg Systeem.  Deze wordt tijdens de Diploma Turndagen ingevuld om de uitslag van het Diploma Turnen te bieden. Ook biedt het Turn(st)er Volg Systeem de mogelijkheid om de ontwikkeling van ieder individueel lid te monitoren en om de kwaliteit van de lessen meten.
ADDITIONELE OPTIES:

Het Kleuren Turnen is een product van Nathalie van den Beemt Communicatie.

Meer informatie:

  Recratieve train(st)erSelectie train(st)erBestuurslidBetrokkeneOuder

  info@kleurenturnen.nl

  + 31 6 41 22 65 78